Afdrukken

BEWONERSORGANISATIES 5

 

IJburg droomt - IJburg doetijburgdroomt

IJburgDroomt-IJburgDoet is een initiatief van een groep enthousiaste bewoners van IJburg die ieder op een eigen manier een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van de wijk. De groep is heel divers. En de groep groeit. Meer dan 100 mensen doen in wisselende samenstelling mee en iedereen die interesse heeft, is van harte welkom.

http://www.ijburgdroomt.nl
https://twitter.com/#!/IJburgDroomt
https://www.facebook.com/ijburgdroomt


Hallo IJburghalloijburglogo

Op de website van Hallo IJburg staat enorm veel informatie over Bewonersgroepen en Bewonersinitiatieven en activiteiten in IJburg

www.halloijburg.nl


Amsteldorp ActiefLogo AA

Amsteldorp Actief is een groep actieve vrijwilligers uit Amsteldorp die buurtbewoners wil activeren zelf een positieve bijdrage te leveren aan het verbeteren van de buurt.
Het hoofddoel van Amsteldorp Actief is het opzetten en uitvoeren van buurtprojecten die de leefbaarheid in de wijk bevorderen. Met hun projecten willen zij de sociale participatie en de communicatie onderling in de wijk bevorderen. 
Amsteldorp Actief is eind 2007 met 10 vrijwilligers begonnen en is inmiddels gegroeid tot ruim 30 vrijwilligers verdeeld over 5 projecten. Amsteldorp Actief wordt ondersteund door het WijkopbouworgaanOost.

www.amsteldorpactief.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Netwerk Schoon OostNetwerk Schoon Oost

Netwerk Schoon Oost zet zich in voor een schone openbare ruimte in Oost. Voortgekomen uit de Werkgroep Schoon Oost-Watergraafsmeer, die op haar beurt voortkwam uit een aantal buurtbeheergroepen, vormt zij een schakel tussen alle actieve bewoners, ambtenaren, managers en medewerkers Beheer Openbare Ruimte die zich, ieder op zijn of haar eigen wijze, bezighouden met een Schoon Stadsdeel.

Lees meer >

Contactpersoon: Piet Broekhuizen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06 51379128


Kindervereniging CerampleinCeramplein

 

Nog geen informatie ontvangen

 


KindervreugdKindervreugd

De 'Reis- en Ontspanningsvereniging' Kindervreugd bestaat al meer dan 60 jaar. Kindervreugd biedt onderdak aan tal van activiteiten voor jong en oud. Het aanbod van de clubs is natuurlijk in de loop van de jaren veranderd, maar nog steeds wordt al het werk gedaan door vrijwilligers.

www.kindervreugd.org
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Kinderboerderij De Werfde werf

 

Kinderboerderij De Werf aan de Archimedeslaan 59 is een bezoek waard. Er worden naast de zorg voor de dieren allerlei activiteiten georganiseerd.

http://www.kinderboerderij-de-werf.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel. 020 6942694

Open dagelijks van 11 tot 17 uur.


< Terug