10_random.jpg

We zijn weer begonnen!

In verband met het corona-virius waren alle activiteiten van We Doen Het Samen tijdelijk stopgezet

We zijn weer begonnen
Helaas kunnen niet alle activiteiten hervat worden. Yoga en  Busreizen worden voorlopig nog niet hervat doordat hiervoor geen subsidie meer wordt verleend.  Met alternatieven zijn we bezig. Zodra we daar meer over weten laten, we dat via deze nieuwsbrief weten.
Koffieleutjes, Schilderen, Kaarten maken, Pilates, Fifty-Fit, Line Dance, Stijldansen en Literatuurkring zijn begonnen.  Wie belangstelling heeft, gaarne even naar ons bellen of mailen. Bingo start weer op de laatste vrijdag van oktober (29 oktober).

Op 20 januari 2022 van 16.00u tot 18.00u houden we een nieuwjaarsbijeenkomst in Grand Café Genieten in het Stadsdeelhuis. Iedereen is van harte welkom.

Kijk ook op de actviteitenpagina van We Doen Het Samen voor actuele informatie.

Ook de activiteiten van Samenspraak waren beperkt.
Kijk op de Samenspraakpagina voor meer informatie.

En we zijn verhuisd!
Vanaf 1 juli is dit ons nieuwe adres:
Van 't Hofflaan 29 A
1097 EM Amsterdam

Let op, we hebben ook een nieuw telefoonnummer en we zijn van af nu op woensdagmiddagen te bereiken tussen 12.00 en 16.00. Tel. 06-19595970

OVER ONS

Het Wijkopbouworgaan Oost is er voor en door de bewoners van Amsterdam Oost. Ons doel is dienstverlening aan bewoners en bewonersgroepen en het stimuleren van bewoners om zich in te zetten voor een goede leefsituatie in de wijk. Wij zijn een organisatie van vrijwilligers en worden in beperkte mate ondersteund door een beroepskracht vanuit een grote welzijnsstichting.

Lees meer

*

Vertrek Annelies

 

Annelies van de Steege die bijna 5 jaar het secretariaat voor ons deed is per 1 januari gestopt. We willen haar heel erg bedanken voor al haar goede zorgen, we gaan haar missen.

We zijn op zoek naar een vrijwilliger om te helpen met het secretariaat. Wij zoeken iemand die helpt met secretariaatwerk en het initiëren en coördineren van onze activiteiten.

Bel: 06-19595970 of mail ons via de contactpagina in het menu hierboven.

 

*