Afdrukken

BEWONERSORGANISATIES 4

Makassarplein community

Logo Makassar Plein

De creatieve Makassarpleincommunity, met in eerste instantie kunst als verbindende rol, slaat nu ook steeds vaker de handen ineen om bewoners te betrekken bij maatschappelijke vraagstukken in de eigen buurt.
Vanuit onderstaande portal kan men hun sociale media en de websites/sociale media van community partners bereiken.
www.makassarplein.nl

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Meevaart Community

logo meevaartDe Meevaart Community is een samenspel van bewonersinitiatieven, buurtverenigingen en -stichtingen, professionele organisaties en vooral ook actieve bewoners die, vanuit hun eigen kracht, met elkaar maar soms ook onafhankelijk van elkaar, denken over en werken aan initiatieven die zij waardevol vinden voor de Indische Buurt. Bewoners maken gebruik van de ruimtes in de Meevaart om die plannen te bedenken, en vaak kunnen ze hier ook uitgevoerd worden!

Via deze link leest u meer over he Meevaart Community: http://meevaart.nl/?pid=community

Contact:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Muziek in de Buurt Community (OHG)

Nog geen informatie ontvangen


Park de Meer Communitypdm1

De bewoners verbinden buurtbewoners uit Park de Meer door activiteiten in de buurt te organiseren voor jongeren, volwassenen, mensen met en zonder beperking. Heb je leuke idee├źn? Wil je meedenken?
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Park de Meer:
www.tofbuurtje.nl


Sumatraplein Community i.o.Sumatraplantsoen

De Sumatrapleincommunity is nog in oprichting, maar ook rond het Sumatraplein worden nu steeds vaker activiteiten georganiseerd, zoals gezamenlijke kook- en eetbijeenkomsten en samen in de moestuin werken van Oost-Indisch Groen.
Dit alles ter bevordering van de ontmoeting tussen bewoners uit de buurt, evenals het investeren in duurzame gewassen en biologische voeding en aandacht en gedeelde aandacht voor gezonde voeding.

Nog geen contactgegevens ontvangen


Timorplein CommunityLogo Timorplein

De Timorpleincommunity richtte zich aanvankelijk alleen op de ondernemers in de Timorpleinbuurt, maar steunt ook bewonersinitiatieven en maakt gebruik van laagdrempelige vormen om het contact tussen de buurtbewoners te stimuleren, zoals huiselijke bioscoopavonden.

http://timorpleincommunity.nl/


< Terug